Vezi noutatile listate Comanda acum

Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Mergi la YOSSGO

Politica de Retur

În cazul în care, ulterior livrării, constatați existența unor Produse lipsă, depreciate,  având vicii ascunse ori fiind în afara termenului de valabilitate, motiv pentru care sunt improprii utilizarii sau consumului, prezentând un risc pentru siguranta si/sau sanatatea consumatorilor finali, vă rugam să ne contactați imediat la adresa de e-mail: info@yossgo.com, cu indicarea lotului, datei de productie, aspect constatat al produsului, cantitatea de produse, etc.

Corespunzător, sub rezerva unei informări prealabile din partea Vânzătorului, YOSS va aduce la cunoștința Clientului orice informații cu privire la Produsele a căror vânzare a fost intermediată prin Platformă și care sunt in orice aspect diferite de specificatiile sau standardele producătorului respectivului Produs.

Reclamațiile efectuate cu rea-credință și/sau folosirea abuzivă a Platformei, în vederea îmbogățirii fără justă cauză, pot atrage suspendarea sau blocarea accesului dumneavoastră la Platformă.

Returnarea Produselor va fi supusă în orice situație politicii de retur a fiecărui Vânzător listat pe Platformă și se va realiza exclusiv la adresa Vânzătorului în temeiul facturii. Cheltuielile directe de returnare a Produselor vor cadea în sarcina Clientului și/sau Vânzătorului, după caz.

YOSS nu are nicio obligatie legala sau comerciala fata de Vanzator sau fata de Client legata de retururi, Produse cu vicii ascunse, produse neconforme sau improprii pentru consum. Obligatia YOSS este de a intermedia transmiterea de informatii primite de la si intre Vanzator si Client.