Vezi noutatile listate Comanda acum

Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Mergi la YOSSGO

Povestea noastră

Parteneri în călătoria ta

Suntem partenerul dumneavoastră în această călătorie, gata să vă sprijinim și să vă oferim tot ce aveți nevoie într-un singur loc, indiferent dacă doriți să începeți o nouă afacere, să vă dezvoltați sau să vă extindeți cea actuală sau să aveți nevoie de o schimbare. Dorim să revoluționăm industria HoReCa aducând digitalizarea în centrul operațiunilor sale. Obiectivul nostru este de a rezolva probleme atât pentru furnizori, cât și pentru HoReCa.

Cine suntem noi ?

Experiența noastră

Echipa Yoss are peste 50 de ani de expertiză combinată în toate domeniile de afaceri HoReCa pentru a putea înțelege punctele dureroase ale industriei și pentru a le optimiza. Suntem motivați și motivați persoane care doresc să aibă un impact asupra industriei HoReCa pe care o servim.

Valorile noastre de bază sunt inovația, parteneriatul, empatia și, mai ales, mâncarea. Ne măsurăm succesul prin feedback-ul primit de la clienții, partenerii și echipa noastră.

Suntem deschiși la clienți potențiali și sugestii din partea dvs. în ceea ce privește serviciile de care aveți nevoie, furnizorii care ar trebui să fie listați și interacțiunea dvs. cu noi.

Ingrediente alimentare

Oferim cele mai bune ingrediente alimentare
la costul corect, livrat a doua zi la usa ta

Servicii

Te sustinem
cu serviciile potrivite de care ai nevoie
pentru a vă gestiona afacerea

Echipamente

Permitem luarea deciziilor corecte
atunci când lansați o nouă afacere și căutați
pentru echipamentul potrivit